Een direct leverbare Audi? Razendsnel gevonden!

Modellen
Geen opties om te selecteren.
Ok
Maximum leeftijd
Maximum leeftijd
1 Jaar
2 Jaar
3 Jaar
4 Jaar
5 Jaar
6 Jaar
7 Jaar
8 Jaar
9 Jaar
10 Jaar
Totaal
Per maand
Minimumprijs
-
Maximumprijs
Zoek auto's
Tot 5 jaar garantie
111 controlepunten
Met levenslange bijstand 24/7
Een gekende voorgeschiedenis

Audi Approved :plus, een premium tweedehandswagen met uitgebreide garanties.

Het Audi Approved :plus label, een betrouwbaar kwaliteitslabel.

Audi neemt met plezier uw oude wagen van u over.

(*) Het aanbod is geldig voor particulieren en ondernemers die tussen 13 mei en 16 juni 2024 inbegrepen ofwel (i) een wagen online hebben gereserveerd, (ii) een proefrit aangevraagd hebben, (iii) een financieringsofferte aangevraagd hebben of gevraagd hebben om gecontacteerd te worden voor de aankoop van een wagen op een specifieke selectie van tweedehandswagens die terug te vinden zijn op www.audiapprovedplus.be/nl/. De bestelbon voor die spe cifieke wagen moet tevens vóór 15 juli 2024 getekend worden. Aanbod kan verschillen en is zelf te bepalen door de deelnemende Audi Approved Plus partners in België. Het bedrag van de aangeboden tankkaart is inclusief BTW.

Audi Approved :plus : onze garantievoorwaarden

Audi Approved :plus is kiezen voor een tweedehandswagen van Audi in een uitstekende staat én garantievoorwaarden. Onze wagens worden op 111 punten gecontroleerd, zijn niet ouder dan 96 maanden en krijgen een compleet nazicht. U geniet ook van levenslange bijstand en van 2 tot 5 jaar garantie, zo start u altijd goed met uw Audi.

Het Audi Approved :plus label

Audi Approved :plus is hét label voor kwaliteit. Het toont aan dat onze voertuigen met de grootste zorg worden onderhouden door gecertificeerde Audi technici. Deze tweedehandswagens hebben geschiedenis geschreven. Aan u om het volgende hoofdstuk te ontdekken.

Overnamepremie

U wilt een tweedehandswagen van Audi? Audi neemt met plezier uw oude wagen van u over. Of het nu om een Audi gaat of om een ander merk. Onze specialisten zullen een technische controle uitvoeren, zodat wij u een eerlijk en transparante overnamepremie kunnen doen.