Uw tweedehands Audi A4: u koopt een partner voor elke dag

De Audi A4 beantwoordt aan alle eisen van een persoonlijke én professionele partner: deze wagen is veelzijdig, ruim, comfortabel, sportief en superieur afgewerkt. Doordat hij is voorzien van de meest recente technologieën, blijft u bovendien altijd verbonden met uw omgeving.

Opvallend sportief

De Audi A4 toont zijn dynamische karakter vanuit alle hoeken. Aan de voorkant dankzij zijn brede rooster en opvallende luchtinlaten. Aan de achterzijde dankzij het aparte diffuseroppervlak en een doorlopende verchroomde strip die de ledlampen met elkaar verbindt. En aan de zijkant dankzij zijn dynamische lijnenspel. Overtuigd? In onze catalogus Audi Approved :plus staan al onze Audi A4 aan tweedehands prijs.

Een hoogwaardig interieur

Het interieur van de Audi A4 straalt een en al luxe uit. De verschillende elementen worden gecombineerd tot een design dat helderheid combineert met een zee aan ruimte. Zo benadrukt het doorlopende luchtrooster de breedte van het voertuig, terwijl de verchroomde strip erboven een hoogwaardig accent toevoegt.

Uw tweedehands Audi A4: ruim en praktisch

De flexibele en functionele Audi A4 biedt u een ruim interieur met heel wat opbergruimte. De praktische laad- en lostechnologieën van dit model maken het een ideaal voertuig voor dagelijks gebruik – mede dankzij de achterklep, die elektrisch opent en sluit.

Toonaangevende technologieën

Dankzij een intuïtief bedieningsconcept met aanraakfunctie en interactie in natuurlijke taal bieden de meest recente Audi A4 modellen u een groot gebruiksgemak. Met optionele technologieën zoals de Audi virtual cockpit, de Audi connect key en de Audi phone box, hebt u heel wat nuttige informatie binnen handbereik.

Tweedehands Audi A4 kopen?

Vind nu uw Audi Approved :plus Audi A4 in onze online catalogus voor een aantrekkelijke prijs.

Tot 5 jaar garantie
111 controlepunten
Met levenslange bijstand 24/7
Een gekende voorgeschiedenis