Uw tweedehands Audi R8: sportief en krachtig

Deze premium SUV verleidt meteen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Een indrukwekkende verschijning, met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. En eindeloze mogelijkheden. Hij biedt elke dag nieuwe perspectieven – een duidelijke uitnodiging om eropuit te trekken. Ons aanbod ontdekken? Vind alle Audi R8 tweedehands prijzen in onze online catalogus van Audi Approved :plus.

Een onnavolgbare uitstraling

De Audi R8 is trouw aan het karakteristieke R-design, dat staat voor dynamiek en onafhankelijkheid in elke millimeter van zijn carrosserie. Dat is vooral opvallend in het rooster, de fijne schouderlijn en de buitenspiegels. Door zijn sportieve en strakke vorm lijkt het wel alsof hij klaarstaat om te springen. Zijn verschijning trekt onderweg gegarandeerd de aandacht.

Thuis op alle terreinen

Dankzij de quattro vierwielaandrijving met ultra-technologie schuwt de Audi R8 geen enkele ondergrond. En u dus ook niet. De geavanceerde technologie beschikt over een slimme beheerstrategie die de efficiëntie, dynamiek en veiligheid van de wagen verhoogt en zijn prestaties verbetert. Als quattro niet nodig is, ontkoppelt de vierwielaandrijving en bespaart u brandstof. U wint keer op keer.

Uw tweedehands Audi R8: plaats voor iedereen

De Audi R8 biedt genereus plaats aan vijf personen, in het grootste comfort. Die indruk wordt nog versterkt door zijn handige opbergmogelijkheden en zijn moduleerbaarheid. Klapt u de achterbank neer, dan beschikt u over maar liefst 1.550 liter bagageruimte.

Bewaar de controle

De Audi R8 is mee met zijn tijd: hij is compatibel met een reeks innovatieve technologieën, die als standaard of optioneel beschikbaar zijn. Het volledig digitale dashboard, de Audi virtual cockpit of de verschillende MMI-systemen met aanraakschermen geven u van A tot Z de controle over uw traject.

Uw Audi R8 tweedehands kopen?

Vind nu uw Audi Approved :plus Audi R8 in onze online catalogus voor een aantrekkelijke prijs.

Tot 5 jaar garantie
111 controlepunten
Met levenslange bijstand 24/7
Een gekende voorgeschiedenis