Uw tweedehands Audi A3: innovatief, polyvalent en compact

Sportback, Berline, of Cabriolet: wat zijn formaat ook is, de koning van de compacte wagens heeft heel wat te bieden. Comfortabel, krachtig en sportief – dit is een wagen die zich perfect aanpast aan het dagelijks leven van zijn stedelijke passagiers en die zich onderscheidt dankzij troeven als de Audi virtual cockpit en de aanraakgevoelige touchpad.

Atletisch allure

De Audi A3 toont zich trots sportief met zijn dynamische dakcontouren, slanke silhouet, driedimensionale gecombineerde achterlichten en brede diffuser. De Audi A3 geeft duidelijk de indruk de snelste te zijn in zijn segment en beantwoordt aan de eisen van de bestuurder. Overtuigd? Vind de Audi A3 voor een tweedehandsprijs in onze Audi Approved :plus-catalogus.

Verbeterde connectiviteit

Rijdt u met een recente tweedehands Audi A3? Dan bent u als bestuurder altijd helemaal geconnecteerd. U bedient de navigatie, radio en media via spraakbesturing, die bovendien de meest voorkomende uitdrukkingen in uw taal herkent. Zo bent u zeker van een intuïtieve bediening van uw infotainment. De diensten van Audi connect staan ook tot uw beschikking, net als de Audi smartphone-interface, die iOS en Android-telefoons integreert in een speciaal ontwikkelde omgeving in de MMI. De interface verbindt uw smartphone met uw wagen en streamt via USB de inhoud naadloos naar de Audi virtuele cockpit.

Veilig onderweg

In de meest recente modellen doorkruist u de stad nog veiliger dankzij een uitgebreid aanbod van rijassistentiesystemen. Zo waarschuwt de dwarsverkeerassistent achteraan u voor een mogelijke aanrijding tijdens het parkeren. En de optionele fileassistent, die werkt in combinatie met de adaptive cruise control met Stop & Go-functie, zorgt dankzij de geïntegreerde afstandshouder voor nog meer veiligheid op de weg.

Tweedehands Audi A3 kopen?

Vind nu uw Audi Approved :plus Audi A3 in onze online catalogus voor een aantrekkelijke prijs.

Tot 5 jaar garantie
111 controlepunten
Met levenslange bijstand 24/7
Een gekende voorgeschiedenis