Tweedehands van Audi met een plus

Kiezen voor het Audi Approved :plus label, is de garantie krijgen dat u een tweedehands Audi koopt in onberispelijke staat. Maximaal 72 maanden oud, gecontroleerd op 111 punten en met 2 tot 5 jaar garantie. Vind meteen uw premium tweedehandswagen van Audi en profiteer van de financierings- en overnameformules van Audi Financial Services.

Jonge wagens

Audi Approved :plus biedt tweedehandswagens van het volledige Audi gamma aan tussen de 0 en 72 maanden oud, met maximaal 150.000 km op de teller.

111 controlepunten

De motor, de ontgrendeling van de deuren, de ruitenwissers, de bediening van de apparatuur ... De wagens van het Audi Approved :plus gamma worden met de grootste zorg gecontroleerd door gecertificeerde Audi technici. Zodat u veilig kunt vertrekken.

Sereniteitsgarantie

Uw tweedehands Audi Approved :plus geniet een quasi identieke garantie als een nieuwe wagen. Die is 2 tot 5 jaar geldig en overdraagbaar van particulier op particulier. Profiteer daarnaast van levenslange bijstand als u alle herstellingen laat uitvoeren door een erkend Audi verdeler.

Aangepaste financieringsformules

Gevonden wat u gelukkig maakt? Opdat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw tweedehands Audi, biedt Audi u financieringsformules op maat, die u eventueel aanvult met verzekeringen. Zowel voor particulieren als professionals.

Bereken uw overnamepremie

De premium tweedehands Audi van uw dromen kopen? Vraag uw Audi verdeler naar de overnamevoorwaarden van uw huidige wagen. Onze specialisten voeren een technische controle uit, zodat wij u het beste aanbod kunnen doen. Het is aan u om dat al dan niet te accepteren.

Tot 5 jaar garantie
111 controlepunten
Met levenslange bijstand 24/7
Een gekende voorgeschiedenis