Uw tweedehands Audi TT: een tijdloze klassieker

Het sportieve icoon van Audi is méér dan een krachtige en performante sportwagen. Zijn unieke design laat niemand op zijn route onverschillig. Zijn uitgebreide uitrusting verhoogt uw rijplezier. En dankzij zijn opbergruimte is hij ideaal voor kleine uitstapjes. Ben je helemaal weg van een Audi TT? Vind onze Audi TT tweedehands prijzen in onze online catalogus van Audi Approved :plus.

Kracht te over

De Audi TT is van nature sportief en is uitgerust met krachtige motoren, die uitzonderlijke prestaties leveren. U hebt de keuze tussen de 40 TFSI van 145 kW (197 pk) of de 45 TFSI van 180 kW (245 pk). Het standaard Audi drive select rijdynamieksysteem levert een aanzienlijke bijdrage tot de sportieve rij-ervaring: kies de meest geschikte rijmodus voor optimale besturing in alle omstandigheden.

Opvallend sportief

De Audi TT is een volwaardige atleet, die fans betovert met zijn unieke uiterlijk, inclusief een driedimensionaal Singleframe-rooster met grote luchtinlaten aan de voorkant en twee kenmerkende achteruitlaten.

Uw tweedehands Audi TT: bewaar het overzicht

Het interieur van de Audi TT is een echte cockpit, die in de meest recente modellen is uitgerust met slimme technologieën. De Audi virtual cockpit laat de belangrijkste informatie op een 12,3-inch lcd-scherm verschijnen – overzichtelijk en in hoge resolutie. Voor een optimaal overzicht, kiest u als bestuurder tussen twee modi (klassiek of infotainment) die de voor u belangrijkste informatie weergeven.

Wanneer sportiviteit rijmt met veiligheid

Een aantal modellen van de Audi TT zijn uitgerust met slimme rijassistentiesystemen. Handig, want zo kunt u zich uitsluitend op het verkeer concentreren. De dodehoekassistent helpt u om van rijstrook te wisselen door u te waarschuwen voor achterliggers. De fileassistent helpt vanaf 65 km/u om uw wagen binnen de lijnen te houden via subtiele stuurcorrecties. En waar u ook parkeert, het wordt heerlijk eenvoudig met de parkeerassistent.

Uw Audi TT tweedehands kopen?

Vind nu uw Audi Approved :plus Audi TT in onze online catalogus voor een aantrekkelijke prijs.

Tot 5 jaar garantie
111 controlepunten
Met levenslange bijstand 24/7
Een gekende voorgeschiedenis