Uw tweedehands Audi A8: de toekomst in het topsegment

De Audi A8 streeft net als u naar uitmuntendheid. Zijn fascinerende design en innovatieve technologieën passen zich op een natuurlijke manier aan uw veeleisende, dagelijkse leven aan. Dankzij zijn verschillende rijassistentie- en infotainmentsystemen haalt u nog meer uit uw dag. Zo hebt u meer tijd om te doen wat u echt graag doet.

Sportief en gesofisticeerd

Het design van de Audi A8 straalt duidelijk luxe uit. Zijn uitgepuurde lijnen zijn tot in het kleinste detail uitgedacht, en tonen zijn avant-gardistische en progressieve karakter. Zijn sterke accenten maken het geheel af, door hem een nog sportievere en nog meer atletische uitstraling te geven. Overtuigd? vind een Audi A8 aan tweedehands prijs in onze online catalogus Audi Approved :plus.

Royale ruimte

Eén ding is zeker: de inzittenden van de Audi A8 zullen nooit te kampen hebben met plaatsgebrek. Uw tweedehands Audi A6 is een premium wagen, die u superieur comfort biedt, met royale been-, hoofd- en schouderruimte – op dat vlak zit hij in de top van zijn segment. Dat biedt perspectieven voor compromisloos comfortabel reizen: zowel voor privé- als zakenreizen.

Optimaal bedieningscomfort

De Audi A8 pakt uit met slimme en gebruiksvriendelijke digitale technologie. Zijn intelligente 10,1 en 8,6 inch HD-touchscreens van de MMI navigatie plus zijn naadloos ingepast in het stijlvolle dashboard. Allerhande functies en instellingen zijn op te slaan in 7 gebruikersprofielen. De icoontjes op het MMI-scherm zijn met ‘drag and drop’ te verplaatsen en te ordenen. En om het plaatje af te maken, kunt u alles live bedienen met uw stem dankzij de spraakherkenning.

Een waaier van innovatieve technologieën

De Audi A8 is nu al klaar voor de toekomst. Een aantal modellen beschikken bovendien over een breed aanbod aan rijhulpsystemen, die het leven van elke bestuurder makkelijker maken – zoals de Audi adaptive cruise control, dwarsverkeerassistent en parkeerhulp. Zodat u 100% van de rit geniet.

Audi A8 tweedehands kopen?

Vind nu uw Audi Approved :plus Audi A8 in onze online catalogus voor een aantrekkelijke prijs.

Tot 5 jaar garantie
111 controlepunten
Met levenslange bijstand 24/7
Een gekende voorgeschiedenis