Ga voor buitengewoon met uw tweedehands Audi A1

De stadswagen van Audi onderscheidt zich door zijn sportieve en technologische accenten. Zijn indrukwekkende atletische lijnen, knappe looks en personaliseerbare interieur nodigen u uit om uw eigen stijlaccenten te leggen. Zijn infotainment- en rijassistentiesystemen laten u toe om onderweg altijd geconnecteerd te blijven en uw eigen route uit te stippelen.

Opvallend sportief ontwerp

De Audi A1 heeft een stoer, mannelijk uiterlijk en pakt uit met een dynamische stijl. De inspiratie voor de A1 is te zoeken in het sportieve DNA van het merk. Deze wagen is een overduidelijk eerbetoon aan de Audi Ur-quattro en de Audi Sport quattro: een brede, licht hellende achterruit, flanklijnen die naar boven uitwaaieren, lage schouderlijnen en opvallende velgen. Zijn verlaagde ophanging en de bovenkant van de koplampen maken het geheel af.

Blijf altijd geconnecteerd

Met hun digitale instrumentenpaneel beschikken de meest recente Audi A1 tweedehandswagens over een infotainmentsysteem dat gewaagd is aan dat van zijn grote broers. Dankzij de Audi smartphone interface krijgt u in uw nieuwe Audi A1 alle actuele verkeersinformatie. De interface voor iOS- en Android-smartphones geeft bovendien toegang tot Apple CarPlay en Android Auto.

Intelligente assistentie

De meest recente tweedehandsmodellen van de Audi A1 zijn uitgerust met verscheidene hypermoderne assistentiesystemen. De Lane Departure Warning helpt de bestuurder zijn traject te handhaven vanaf 65 km/u. De adaptieve cruise control houdt de Audi A1 op de gewenste afstand van zijn voorligger. En de Audi pre sense front identificeert mogelijk gevaarlijke situaties waarbij andere voertuigen betrokken zijn, voetgangers oversteken of fietsers voor de auto passeren. Om gemakkelijk in de stad te parkeren, is de Audi A1 ook uitgerust met een parkeerhulpsysteem.

Tweedehands Audi A1 kopen?

Vind nu uw Audi Approved :plus Audi A1 in onze online catalogus voor een aantrekkelijke prijs.

Tot 5 jaar garantie
111 controlepunten
Met levenslange bijstand 24/7
Een gekende voorgeschiedenis