Uw tweedehands Audi Q2: dynamisch design

Compact én robuust: de Audi Q2 heeft alles om van de stad uw speelterrein te maken. Zijn uitrusting laat niets te wensen over en omvat features die tot nu toe waren voorbehouden voor de hogere klasse. En ook de connectiviteit is voortreffelijk, met de jongste generatie infotainmentsystemen en geluidsinstallaties. Zodat u niets mist onderweg. Overtuigd? Vind een Audi Q2 aan tweedehands prijs in onze online Audi Approved :plus-catalogus.

Bewust robuust

De Audi Q2 laat graag zijn spieren zien. Zijn brede schouders en hoekige contouren ademen zelfvertrouwen. Bij zijaanzicht vallen vooral de hoge raamlijn en de flanken op. Die laatsten benadrukken ook de wielkasten en het quattro-karakter van deze compacte SUV. De lange dakspoiler voegt nog een stevige dosis sportiviteit toe.

Uitnodigend veel plaats

Koopt u een tweedehands Audi Q2? Dan koopt u een ongelooflijk compacte SUV, met ruim voldoende plaats voor drie passagiers achteraan. Hij is bovendien makkelijk toegankelijk, dankzij de portieren die wijd openzwaaien. Dankzij de hoge zithouding hebben de inzittenden van een ruim uitzicht over de weg en genieten ze des te meer van het dynamische chassis van dit model – een unicum in zijn categorie. Die royale ruimte voor de passagiers gaat overigens niet ten koste van het koffervolume: u heeft plaats voor minimaal 405 liter.

Altijd verbonden

De Audi Q2 is uitgerust met een 5,8 inch MMI-scherm. De wagen bedienen doet u gemakkelijk en intuïtief dankzij de draai-/drukknop. Dankzij Audi connect SIM geniet u van heel wat services, zoals navigatie via Google Earth en Google Street View, maar u krijgt evengoed informatie over uw traject, over het verkeer en over parkeermogelijkheden. Twitter, e-mails en zelfs de kalender van uw smartphone zijn beschikbaar. De nieuwe simkaart biedt u ongelimiteerde data om gebruik te maken van deze diensten.

Uw Audi Q2 tweedehands kopen?

Vind nu uw Audi Approved :plus Audi Q2 in onze online catalogus voor een aantrekkelijke prijs.

Tot 5 jaar garantie
111 controlepunten
Met levenslange bijstand 24/7
Een gekende voorgeschiedenis