Uw tweedehands Audi Q3: een gezins-SUV met allround talenten

De Audi Q3 is een gezins-SUV met allround talenten die u op alle terreinen zal bevallen: een moduleerbaar interieur dat u aanpast naar wens, een uitdrukkelijk sportief karakter waarmee u onderweg indruk maakt en talrijke infotainment-opties die u verbinden met uw omgeving. Op zoek naar ons aanbod? Vind alle Audi Q3 tweedehands prijzen in onze online catalogus van Audi Approved :plus.

Een natuurlijke présence

De Audi Q3 valt dankzij zijn typische SUV-look meteen op, waar u ook rijdt. Zijn Singleframe-rooster en contrasterende spatbordlijsten zetten zijn offroadkarakter nog extra in de verf. Zijn sportiviteit springt in het oog dankzij zijn dynamische lijnen.

Behendigheid op alle terreinen

Zelfs met zijn imposante uitstraling rijdt de Audi Q3 behendig en evenwichtig, zowel op de snelweg als op landelijke wegen. Dankzij de ophanging en de langere wielbasis neemt hij hobbelige wegen met gemak. De optionele Audi drive select rijprofielen verbeteren het comfort verder op basis van elk oppervlak.

Uw tweedehands Audi Q3: Genereuze ruimte

Met deze tweede, langere versie doet de Audi Q3 zijn intrede in het segment van superieure compacte SUV's. Met meer ruimte voor de knieën, het hoofd en de ellebogen biedt hij genereus comfort aan alle inzittenden. Het koffervolume loopt op tot 1525 liter wanneer u de achterbank neerklapt. En er zijn ook heel wat opbergmodules beschikbaar. Met zijn moduleerbare interieur ontpopt de Audi Q3 zich tot een echt praktische wagen.

Slim geconnecteerd

Bij de meest recente modellen van de Audi Q3 gaan analoge instrumenten volledig overboord. U bestuurt hem via een digitaal instrumentencluster met 10,25 inch-scherm. Zijn slimme aanraakschermen voorzien de chauffeur van nuttige informatie.

Technologie die de chauffeur ondersteunt

Een aantal van onze tweedehands Audi Q3 modellen beschikken over geanvanceerde rijhulpsystemen. Audi pre sense, het veiligheidssysteem vooraan, detecteert gevaar en waarschuwt u visueel, met een geluid of via een trilsignaal. De Audi active lane assist treedt in werking zodra de wagen afwijkt van zijn traject. En met de parkeerassistent parkeert u eenvoudig waar u wilt.

Uw Audi Q3 tweedehands kopen?

Vind nu uw Audi Approved :plus Audi Q3 in onze online catalogus voor een aantrekkelijke prijs.

Tot 5 jaar garantie
111 controlepunten
Met levenslange bijstand 24/7
Een gekende voorgeschiedenis