Sluiten

system-favorites-small
NL
arrow-down-small
Label Audi Approved :plusAudi Financial ServicesOvernameGarantievoorwaarden
Financial Audi Approved :plus banner image
Financial Audi Approved :plus banner image

Onze financiële diensten voor particulieren

Audi Financial Services biedt flexibele financiële oplossingen aan, ook voor tweedehandswagens, voor zowel particuliere als professionele klanten.

particulierenprofessionelen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Financieringsoplossingen voor particulieren

De tweedehands Audi van uw dromen gevonden?
Bij Audi Financial Services kunt u kiezen uit twee financieringsformules, al dan niet aangevuld met een verzekeringspakket op maat.
Zo kan uw droom werkelijkheid worden.
document-pricelist-euro-large

Onze financieringsformules

AutoCredit

Een flexibele financieringsformule met lagere maandelijkse afbetalingen waarbij u slechts het werkelijke gebruik van uw voertuig betaalt (1).


select-small

Betaal enkel het werkelijk gebruik van uw voertuig

select-small

Geniet van vaste en lagere maandelijkse afbetalingen

select-small

Vermijd risico's dankzij de gegarandeerde restwaarde

select-small

Geniet van flexibiliteit op het einde van het contract: u koopt uw voertuig tegen de vooraf vastgelegde restwaarde of ruilt hem in voor een nieuwe.Klassieke Financiering

Een financieringsformule die de betaling van de aankoop van uw voertuig vergemakkelijkt. U betaalt elke maand een vast bedrag terug.


select-small

Betaal elke maand een vast bedrag

select-small

Beheer uw budget

select-small

Geniet van een scherpe interestvoet

select-small

Op het eind van het contract is uw wagen volledig terugbetaaldcar-handover-large

Audi Approved :plus Insurance

U wenst uzelf en uw voertuig te beschermen in geval van een ongeval? Ontdek onze verzekeringsformules zodat u met een gerust gemoed de baan op kan (2).


select-small

Modulariteit: stel zelf uw verzekeringspakket samen, gaande van Burgerlijke Aansprakelijkheid tot Maxi Omnium

select-small

Flexibiliteit: verander hoe en wanneer u wil van formule(1) Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen. AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag. Met minimum 15% voorschot. Adverteerder: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO BE 0841 046 715. RPR Brussel. FSMA 109705 A. IBAN rekeningen : BE 97 4829 0680 3149 of BE 13 2100 0004 7239. Audi Financial Services is een commerciële benaming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.

(2) Audi Approved :plus Insurance is een autoverzekering en de commerciële benaming van een product van Actel - merk van P&V Verzekeringen cvba – Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058 - Koningsstraat 151, 1210 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0402.236.531, FSMA 0058. Deze pagina is een reclamepagina met daarin algemene informatie over de verzekering Audi Approved :plus die door P&V Verzekeringen ontwikkeld werd en waarop het Belgische recht van toepassing is. Op de verzekering Audi Approved :plus zijn uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden in verband met het verzekerde risico van toepassing. We verzoeken u dus om de algemene voorwaarden van dit product aandachtig te lezen vóór de inschrijving. Ze zijn beschikbaar op de website www.actelaffinity.be/avauto of op eenvoudig verzoek aan een sales adviseur van ons contact center. De verzekeringsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot stilzwijgende verlenging. Bij eventuele klachten kunt u contact opnemen met een sales adviseur van het contact center, uw bevoorrechte gesprekspartner voor al uw vragen. Hij zal alles doen om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze dienst Klachtenmanagement die uw klacht of opmerking zorgvuldig zal onderzoeken. Wij zullen de verschillende partijen trachten te verzoenen en naar een oplossing zoeken. U kunt met ons contact opnemen per brief (Klachtenmanagement, Koningsstraat 151, 1210 Brussel), per e-mail klacht@actel.be of telefonisch 02/250.90.60. Als u niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing kunt u zich wenden tot de Ombudsdienst van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel), telefonisch 02 547 58 71 of per mail info@ombudsman.as ( www.ombudsman.as ).

financial-services-small
Tot 5 jaar garantie
used-car-search-small
111 controlepunten
administrator-small
Met levenslange bijstand 24/7
catalogue-small
Een gekende voorgeschiedenis

Tweedehands van Audi met een plus

Kiezen voor het Audi Approved :plus label, is de garantie krijgen dat u een tweedehands Audi koopt in onberispelijke staat. Maximaal 72 maanden oud, gecontroleerd op 111 punten en met 2 tot 5 jaar garantie. Vind meteen uw premium tweedehandswagen van Audi en profiteer van de financierings- en overnameformules van Audi Financial Services.

Jonge wagens

Audi Approved :plus biedt tweedehandswagens van het volledige Audi gamma aan tussen de 0 en 72 maanden oud, met maximaal 150.000 km op de teller.

111 controlepunten

De motor, de ontgrendeling van de deuren, de ruitenwissers, de bediening van de apparatuur ... De wagens van het Audi Approved: plus gamma worden met de grootste zorg gecontroleerd door gecertificeerde Audi technici. Zodat u veilig kunt vertrekken.

Sereniteitsgarantie

Uw tweedehands Audi Approved :plus geniet een quasi identieke garantie als een nieuwe wagen. Die is 2 tot 5 jaar geldig en overdraagbaar van particulier op particulier. Profiteer daarnaast van levenslange bijstand als u alle herstellingen laat uitvoeren door een erkend Audi verdeler.

Aangepaste financieringsformules

Gevonden wat u gelukkig maakt? Opdat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw tweedehands Audi, biedt Audi u financieringsformules op maat, die u eventueel aanvult met verzekeringen. Zowel voor particulieren als professionals.

Bereken uw overnamepremie

De premium tweedehands Audi van uw dromen kopen? Vraag uw Audi verdeler naar de overnamevoorwaarden van uw huidige wagen. Onze specialisten voeren een technische controle uit, zodat wij u het beste aanbod kunnen doen. Het is aan u om dat al dan niet te accepteren.

Vind onze modellen terug: