Sluiten

Menu

Label Audi Approved :plusAudi Financial ServicesOvernameGarantievoorwaarden

Audi Financial Services

Financiering voor professionals

particulierenprofessionelen

Let op, geld lenen kost ook geld.

De financiering die past bij uw zaak

Een tweedehands Audi voor elk budget of professionele situatie.
Daarvoor doet u een beroep op Audi Financial Services. Kies uit drie leaseformules en één financieringsformule, en vul ze aan met diensten à la carte of een fullservicepakket.
Net als bij onze nieuwe wagens, net zoals u het van ons gewoon bent.
document-pricelist-euro-large

Onze leaseformules

Financiële Renting

Twijfelt u tussen leasen of kopen? Kies dan voor Financiële Renting. U betaalt maandelijks een vaste leasingkost, en met de aankoopoptie hebt u op het einde van het contract de keuze om uw wagen te behouden. (1)


select-small

U hoeft uw kapitaal niet vast te zetten.

select-small

U bepaalt vooraf zelf uw resterende aankoopkost.

select-small

U mag de leasingkost onderbrengen bij bedrijfslasten.Verhuur op Lange Termijn

Liever geen verplichtingen? Dan is Verhuur op Lange Termijn uw ideale formule. U betaalt een maandelijkse all-inprijs, diensten inbegrepen, en levert uw wagen na afloop van het contract terug in. Heerlijk eenvoudig. (1)


select-small

U houdt uw budget onder controle, want u betaalt een vast maandbedrag.

select-small

U blijft gespaard van extra administratie.

select-small

U kan uw wagen op het einde van uw contract inleveren of omruilen.Financiële Leasing

Met Financiële Leasing schrijft u af op de balans van uw bedrijf. Wilt u uw wagen houden aan het einde van het contract? Dan betaalt u het vooraf vastgelegde bedrag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. (1)


select-small

U hoeft geen eigen kapitaal te investeren.

select-small

U geniet van een aankoopoptie van maar 3 tot 15% van de catalogusprijs.

select-small

U mag de leasingkost afschrijven onder activa op uw balans.document-pricelist-euro-large

Onze financieringsformule

Klassieke financiering: elke maand een vast bedrag

Met deze financieringsformule weegt de aankoop van uw wagen minder zwaar op uw budget. U betaalt elke maand een vast bedrag terug, en op het einde van uw contract is uw wagen volledig terugbetaald. En dus 100% van u.


select-small

U bent vrij van dossierkosten.

select-small

U houdt uw budget onder controle.

select-small

U geniet van aftrekbare interesten.car-handover-large

Bescherm uzelf en uw wagen

Raakt u betrokken in een ongeval of wordt er ingebroken in uw wagen? Met de verzekeringen van Audi bent u goed beschermd. Voeg ze eenvoudig toe aan uw contract: u krijgt alles op één factuur.(1) Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen. AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag. Met minimum 15% voorschot. Adverteerder: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO BE 0841 046 715. RPR Brussel. FSMA 109705 A. IBAN rekeningen : BE 97 4829 0680 3149 of BE 13 2100 0004 7239. Audi Financial Services is een commerciële benaming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.

(2) Audi Approved :plus Insurance is een autoverzekering en de commerciële benaming van een product van Actel - merk van P&V Verzekeringen cvba – Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058 - Koningsstraat 151, 1210 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0402.236.531, FSMA 0058. Deze pagina is een reclamepagina met daarin algemene informatie over de verzekering Audi Approved :plus die door P&V Verzekeringen ontwikkeld werd en waarop het Belgische recht van toepassing is. Op de verzekering Audi Approved :plus zijn uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden in verband met het verzekerde risico van toepassing. We verzoeken u dus om de algemene voorwaarden van dit product aandachtig te lezen vóór de inschrijving. Ze zijn beschikbaar op de website www.actelaffinity.be/avauto of op eenvoudig verzoek aan een sales adviseur van ons contact center. De verzekeringsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot stilzwijgende verlenging. Bij eventuele klachten kunt u contact opnemen met een sales adviseur van het contact center, uw bevoorrechte gesprekspartner voor al uw vragen. Hij zal alles doen om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze dienst Klachtenmanagement die uw klacht of opmerking zorgvuldig zal onderzoeken. Wij zullen de verschillende partijen trachten te verzoenen en naar een oplossing zoeken. U kunt met ons contact opnemen per brief (Klachtenmanagement, Koningsstraat 151, 1210 Brussel), per e-mail klacht@actel.be of telefonisch 02/250.90.60. Als u niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing kunt u zich wenden tot de Ombudsdienst van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel), telefonisch 02 547 58 71 of per mail info@ombudsman.as ( www.ombudsman.as ).

financial-services-small
Tot 5 jaar garantie
used-car-search-small
111 controlepunten
administrator-small
Met levenslange bijstand 24/7
catalogue-small
Een gekende voorgeschiedenis

Vind onze modellen terug: